Powered By Blogger

Bun venit

Bun Venit pe Blogul meu , Cele mai tari stiri in domeniul IT pentru voi veti gasii aici

IP

31.07.2010

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro - Un smartphone Diferit


Sony Ericsson este unul dintre producatorii ce ofera ceva diferit, iar cu noul Xperia X10 Mini Pro pare a inventa un nou gen. In ciuda sistemului de operare Android 1.6, acesta cu siguranta nu poate fi numit un smartphone standard. Marimea este cel mai vizibil lucru. Este mic si dolofan, are un ecran mic TFT de 2.6 inch, poate fi purtat cu usurinta in buzunar, si dispune de o rezolutie de 240 x 320, iar display-ul sensibil capacitiv va ofera o experienta de utilizare placuta.
In loc de un widget si pictograma, ecranul principal consta dintr-un ceas si patru zone touch de dimensiunea degetului in cele patru colturi ale ecranului. Acestea duc la contacte, muzica, dialler, si ecranul de mesaje.

X10 Mini Pro dispune de instrumentul de la Sony Ericsson de retele sociale Time Scape, care afiseaza texte, apeluri pierdute, actualizari Facebook si tweet-uri intr-o lista cronologica.
X10 este un telefon mobil indesat (masoara 18mm in punctul cel mai gros), deoarece exista o tastatura QWERTY sub ecran. Este surprinzator de usor de folosit, cu patru randuri cu spatiu bun intre taste - perfect pentru mesaje text rapide si email - iar mecanismul de glisare in sus si jos este foarte satisfacator.

Xperia X10 Mini Pro

De asemenea, este un dispozitiv plin de caracteristici, cu o camera foto de 5 megapixeli, flash LED si filmare la 30fps. Calitatea fotografiilor este una buna, cu autofocus fiabil si operare rapida, dar calitatea clipurilor video sunt putin cam "soft". Reteaua fara fir cuprinde Wi-Fi 802.11g, Bluetooth, si 3G. In plus, aveti si radio FM, accelerometru, senzor de proximitate, si A-GPS.
Pana acum toate bune si frumoase, insa exista ceva probleme la durata de viata a bateriei. Poate ca era de asteptat, avand in vedere dimensiunea, si bateria de numai 930mAh. In timp ce Sony Ericsson a facut tot posibilul pentru a maximiza potentialul micului ecran, exista in mod inevitabil, ocazii care il frusteaza. Unele jocuri si aplicatii nu functioneaza bine pe un astfel de ecran mic.

In urma acestor aspecte inseamna ca Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro nu este telefonul care se va potrivi tuturor. Dar nu este scump, si pentru caracteristicile fundamentale legate de email, mesagerie si interactiunea in retelele sociale, nu este deloc un dispozitiv rau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu