Powered By Blogger

Bun venit

Bun Venit pe Blogul meu , Cele mai tari stiri in domeniul IT pentru voi veti gasii aici

IP

22.05.2010

Acer plănuieşte să lanseze primul netbook Chrome OS

După cum prea bine ştiţi, cei de la Google, au pus la punct de mult timp un sistem de operare creat de aceştia, este unul făcut doar pentru WEB si Entertainment, deci nu vă gândiţi la posibilitatea jocurilor care folosesc Direct X.

Acer este pornit să lanseze primul său dispozitiv ce rulează noul sistem de operare de la Google, denumit Chrome OS. La începutul lunii iunie. Lansarea a fost plănuită să aibă loc la spectacol Computex din Taipei.

Computex durează de pe 1 până pe 5 iunie, astfel rămâne de văzut dacă cei de la Acer vor mai oferii detalii despre noile lor netbook-uri pe bază Chrome OS. VentureBeat raportează ca Acer este printre primele companii care au dat mâna cu cei de la Google.

TechRadar, a declarat anterior că Google a fost cu siguranţa în lucru cu Asus, Acer, HP “şi, poate, MSI”.
TechRadar a vorbit cu un reprezentant Acer în Marea Britanie, care a fost rapid pentru a răspunde “No comment”.
“Acer este un perfect pentru lansare – unitatea demo la anunţarea Chrome OS a fost un netbook Acer, deşi de securitate Google ma dat afara din spatele podiumului înainte să pot face orice imagini (acestea au fost politicos, dar ferm),” Fastcompany scrie despre Dan Nosowitz.
“Chrome OS şi-ar putea dovedi fidelitatea la durata îndelungată a bateriei şi la fiabilitatea acestuia.”
Cei de la Google, au menţionat posibilitatea funcţionării lui Chrome OS şi pe Smartphone-uri şi tablete, care au procesoare ARM (Advanced RISC Machine). Recent s-au auzit discuţii la cei de la Samsung, despre dezvoltarea unui nou Smartbook cu procesor ARM, având pe acesta Chrome OS, cât şi suport pentru nVidia Tegra 2.

Singura nelămurire în anunţ, este că nu se specifică şi lansarea pe piaţă a noilor netbook-uri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu