Powered By Blogger

Bun venit

Bun Venit pe Blogul meu , Cele mai tari stiri in domeniul IT pentru voi veti gasii aici

IP

22.05.2010

Ubisoft va taxa jocurile la mana a doua


Se pare ca Ubisoft si EA Games sunt in acord total, si in alianta impotriva cumparatorului corect. Intai Ubisoft a impus existenta unei conexiuni (prin Internet) la server-ele proprii pentru a juca inclusiv partea singleplayer a jocurilor jor. EA Games a adoptat imediat aceasta masura extrem de nepopulara.

De data aceasta a fost EA Games care a mai gasit o metoda de a scoate bani suplimentari de la jucatori: taxarea multiplayer-ului la jocurile cumparate la mana a doua. Acum aflam ca Ubisoft vede cu ochi buni aceasta actiune, si urmeaza sa o implementeze. Lucrurile nu sunt certe 100% in mod oficial, insa o astfel de masura nu este indicata decat cand va fi adoptata.

Iar pretul nu a fost inca anuntat, insa se preconizeaza intre 5 $ si 20 $. Iar explicatia oficiala data de Ubisoft este ca vor sa dezvolte continut suplimentar pentru fiecare joc, disponibil doar prin download (DLC), si defapt acesta sa coste fiind netransferabil.

Peste cateva luni o sa aflam ca patch-urile vor fi si ele pe bani, dupa care jocurile vor fi lansate cu bug-uri catastrofale, ca sa te oblige sa iei patch-urile… Sper ca nu le-am dat o idee…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu